jueves, 14 de noviembre de 2013

El nostre primer aniversari! Nuestro primer aniversario!
I ha passat volant... Un any ja des que varem complir el nostre somni, obrir una botiga especialitzada en portabebèsi bolquers de tela. Un any te ja el nostre fill mes petit... Un any en que no podem fer mes que donar-vos les gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura

... Perque hem vist a mamàs i a papàs com tu somiant..imaginant com seria el seu primer fill, Provant un portabebès. Desitjant omplir-lo d,amor i abraços. I després, els hem vist néixer... a ells i a vosaltres com a pares. Vos hem vist nervioses i nerviosos i un minut després, satisfetes col.locant el vostre tresor mes preciat ben aprop del cor.


Els hem vist anar de grapes... Asseure, el primer somriure, els hem vist mamar... I quedar-se adormits al millor lloc on poden estar. Els hem vist menjar, les primeres galletes, un bocí de pà... els hem vist jugar amb les joguines de la tenda i també els hem vist començar a caminar... En definitiva els hem vist crèixer i això ha estat un regal i un privilegi.

Hem viscut somriures, hem fet amics i amigues, ens hem emocionat, hem rigut i també hem plorat... Vos donam les gràcies a tots i a totes per formar part d´aquesta familia! Donam les gràcies també als tiets i tietes, als padrins i padrines... gràcies a tots, Gràcies per tot, per la confiança que heu possat en nosaltres... Esperam seguir vegent creixer als vostres fills i als que vendran! 

Gràcies, de tot cor
Roser i Virgi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Y ha pasado volando... Un año ya desde que cumplimos nuestro sueño, abrir una tienda especializada en portabebés y pañales de tela. Un año ya tiene nuestro hijo más pequeño... Un año en el que no podemos hacer más que daros las gracias por acompañarnos en esta aventura.

.. Porque hemos visto a mamás y a papás como tú, soñando... imaginando cómo sería su primer hijo, probando un portabebés. Deseando llenarlo de amor y abrazos. y después... los hemos visto nacer... a ellos y a vosotros como papás... Os hemos visto nerviosas y nerviosos y un minuto más tarde, satisfechos colocando a vuestro tesoro mas preciado bien cerquita del corazón.

Los hemos visto gatear... sentarse, su primera sonrisa, los hemos visto mamar... y quedarse dormidos en el mejor lugar donde pueden estar. Los hemos visto comer, las primeras galletas, un trozo de pan... los hemos visto jugar con los juguetes de la tienda y también los hemos visto empezar a caminar... En definitiva, los hemos visto crecer y esto ha sido un regalo y un privilegio.

Hemos vivido sonrisas, hemos hecho amigas y amigos, nos hemos emocionado, hemos reído y también hemos llorado. Os damos las grácias a todas y a todos por formar parte de esta família! También damos las gracias a las tias, los tios, las madrinas, los padrinos, las abuelas, los abuelos... Gracias a todos, Gracias por todo. Por la confianza que habéis puesto en nosotras... Esperamos seguir viendo crecer a vuetsros hijos, y a los que vendrán.

Grácias, de corazón.


Roser y Virgi


                            

5 comentarios:

Embolics en Facebook